Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.authorTriantafyllou, Georgios
dc.contributor.authorSkandalis, Konstantinos
dc.date.accessioned2015-11-20T06:57:04Z
dc.date.available2015-11-20T06:57:04Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1340
dc.description.abstractΣτην παρούσα μελέτη εξετάστηκε η αντιμικροβιακή δράση του αιθέριου ελαίου του θυμαριού. Ο μικροοργανισμός που εξετάστηκε ήταν το βακτήριο Staphylococcus aureus. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το αιθέριο έλαιο του θυμαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναστολή της ανάπτυξης του Staphylococcus aureus στο κιμά.el
dc.language.isootherel
dc.publisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσωνel
dc.subjectAntimicrobial activityel
dc.subjectStaphylococcus aureusel
dc.subjectMinced meatel
dc.titleΗ αντισταφυλοκοκκική δράση του αιθέριου ελαίου του θυμαριού σε τρόφιμοel
dc.typeThesisel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής